Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ. ΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ
Ως εδώ! Ο Geoffrey επιμένει, παρά την αντίθεση του ΛΑΟΥ στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες, να αρνείται το Δημοψήφισμα. Ο «Δημοκράτης» της συμμετοχικής δημοκρατίας του κώλου, της μεταπολίτευσης του κώλου, που δήθεν αποκατέστησε την δημοκρατία και αρνείται τα δημοψηφίσματα (το μοναδικό δημοψήφισμα της «δημοκρατίας» μας έγινε στις 8 Δεκεμβρίου 1974).  
Το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των άλλων κομμάτων.
Το ποτήρι ξεχείλισε κύριοι του ΛΑ.Ο.Σ. που σαν άλλο ΚΚΕ προσπαθείτε να καπελώσετε την γνήσια αντίδραση και επιθυμία των ΕΛΛΗΝΩΝ για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Ναι κύριε Σαμαρά που αντέδρασες μόνο όταν σιγουρεύτηκες ότι το 80% των ΕΛΛΗΝΩΝ το απαιτεί.
ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!
ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ!
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ.
Κάποτε η Αθήνα πλημμύρισε από εκατοντάδες χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ  για να υπερασπιστούμε το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ. Τώρα κινδυνεύει ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!
Το χρωστάμε στους Μαραθωνομάχους, στους Σαλαμινομάχους, στους Αγωνιστές του ’21, στους παππούδες μας του ’40 και κυρίως ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
ΑΣ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΙΡΗΝΙΚΑ
ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ:
ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ 80% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ -Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΤ’ ΕΣΕ- ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! 
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS:
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ (ΙΣΩΣ ΣΤΙΣ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.
ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More