Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ελληνικές Εκλογές: Αδιέξοδο



Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα, τον τελευταίο καιρό, είναι το απόλυτο αδιέξοδο. Οι Έλληνες έχουν εγκλωβιστεί από ένα σάπιο πολιτικό σύστημα, διαπλεκόμενο με ξένες μυστικές υπηρεσίες και συμφέροντα και ολοκληρωτικά υποταγμένο. Οι επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου είναι η προσπάθεια ολικής επικράτησης των δυνάμεων που θέλουν να τελειώσουν την Ελλάδα!
Το πολιτικό σύστημα φρόντισε να διασπαστεί σε δήθεν «νέα» και «ανεξάρτητα» κόμματα τα οποία την επομένη των εκλογών θα επιστρέψουν στην «μήτρα» με αφορμή το ψευδοδίλλημα της ακυβερνησίας και του χάους! Μιλώ συγκεκριμένα για τα δύο «μεγάλα» κόμματα το ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κυρίως αλλά και με την «αριστερά» να συμπράττει! 


Έτσι εξαπατώντας άλλη μια φορά τον ελληνικό λαό, θα προσπαθήσουν να κλέψουν την ψήφο του, συνεχίζοντας έτσι την πολιτική που επιβάλλουν ξένα κέντρα, η ΕΕ και το Διεθνές νομισματικό ταμείο εις βάρος της Ελλάδος!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ του Φώτη Κουβέλη είναι το δίδυμο κόμμα του ΠΑΣΟΚ με πλήθος πρώην στελεχών του. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα είναι το τρίτο κόμμα αν χρειαστεί σε μια συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Αν τα εκλογικά ποσοστά των τριών δεν φτάσουν για σχηματισμό κυβέρνησης, τότε ο τέταρτος πόλος θα είναι το κόμμα του Πάνου Καμμένου, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ το οποίο κατά κύριο λόγο προέρχεται από τα «σπλάχνο» της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Πολλοί ίσως διαφωνήσουν με την άποψή μου αυτή λόγω των δηλώσεων Καμμένου πως ούτε νεκρός δεν θα συνεργαζόταν με τον Αντώνη Σαμαρά αλλά επιτρέψτε μου να πιστεύω ότι ο Π. Καμμένος δεν είναι νέος στην πολιτική σκηνή. Είναι παλαιός πολιτικός, βγαλμένος από τα σπλάχνα της ΟΝΝΕΔ και έχει εμπειρία στις μεθόδους προσέλκυσης ψηφοφόρων. Ακόμη όμως και στην περίπτωση που αρνηθεί ο ίδιος συνεργασία κανείς δεν εγγυάται ότι θα πράξουν το ίδιο και οι βουλευτές του. Άλλωστε η αντιμνημονιακή ρητορεία χρησιμοποιήθηκε και από τον Σαμαρά ο οποίος με την ίδια ευκολία πέρασε στην αντίπερα όχθη.
Όσον αφορά το ΛΑΟΣ αν καταφέρει να μπεί στην Βουλή τότε είναι πολύ πιθανό να συμπράξει με την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όπως άλλωστε και τα μεγαλοστελέχη του Βορίδης και Γεωργιάδης.
Ο μόνος χώρος ο οποίος δηλώνει «απέναντι» στα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, δηλαδή το Μνημόνιο και όσα απορρέουν από αυτό, είναι ο χώρος της Αριστεράς. Ωστόσο και εδώ υπάρχει μεγάλη δόση υποκρισίας. Ενώ κόπτονται για την σωτηρία της χώρας από την ΕΕ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εντούτοις δεν αγγίζουν ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας- ιστορίας, αυτό της λαθρομετανάστευσης και της εισβολής εκατομμυρίων εποίκων. Επιπλέον στους κόλπους τους φιλοξενούν φιγούρες οι οποίες μόνο για την φιλοπατρία τους δεν φημίζονται όπως πχ. ο εθνομηδενιστής Τατσόπουλος υποψίφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ή η συντρόφισσα Μαρία (Ρεπούση) του Κουβέλη!
Αυτές οι επιλογές τόσο της δεξιάς όσο και της αριστεράς έδωσαν γόνιμο έδαφος για την μεγάλη άνοδο της ακροδεξιάς η οποία βλέπει τα ποσοστά της να αυξάνονται γεωμετρικά στηριζόμενη κυρίως σε αυτό που οι άλλοι αποφεύγουν, στην λαθρομετανάστευση. Μια ακροδεξιά όμως που οι φιλογερμανικές της καταβολές δεν προϋποθέτουν ανεξάρτητη πολιτική!
Δυστυχώς για τους Έλληνες η ψήφος της 6ης Μαΐου θα είναι «το μη χείρον βέλτιστον»!



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More