Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Στον Καιάδα η E.N.D





Με λύπη παρατηρώ την αυστηρή κριτική κατά του κινήματος END από την πρώτη κιόλας στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους.  Με λύπη παρατηρώ πολλούς που «κόπτονται» για την σωτηρία της πατρίδος, αβίαστα, να ρίχνουν τη χολή τους σε αυτούς τους έστω και πιθανούς απατεώνες, πράγμα το οποίο δεν έχει ακόμη αποδειχθεί!

Ένα μένος που ανάλογό του δεν έδειξαν στους αποδεδειγμένους απατεώνες που μας κυβερνάνε και μας έταζαν ΛΕΦΤΑ και ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ! Δεν είμαι υποστηρικτής τους, είμαι της άποψης «συν Αθηνά και χείρα κίνει» όπως όμως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι τα λεφτά του Σώρρα υπάρχουν, οι «αποδείξεις» περί του αντιθέτου είναι επίσης σαθρές!
Τα περισσότερα μεγάλα ελληνικά blogs άλλαξαν ξαφνικά στάση στο θέμα αυτό! Γιατί; Οι αποδείξεις τους; Κάποιος Peter Brown της BANK OF MONTREAL , που μια αναζήτηση στο διαδίκτυο το σχετικότερο που θα σας εμφανίσει είναι κάποιος συνεργάτης της  New Point Capital Partners Inc, ενώ στο site της τράπεζας (www.bmo.com) η αναζήτηση δεν εμφανίζει κάποιον με το όνομα αυτό! Η μήνυση της BANK OF MONTREAL στον Σώρρα, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει –ΑΚΟΜΗ- υποβληθεί και …η “εγκυρότατη” γνωμοδότηση του ελληνικού (γερμανικού) Υπουργείου των Οικονομικών, το οποίο επί δυόμιση χρόνια κόπτεται –μαζί με την Τρόικα- για την ελληνική οικονομία, ότι τα έγγραφα της END είναι άχρηστα. Το αξιόπιστο υπουργείο των Οικονομικών που από την επομένη των τελευταίων εκλογών μαζί με την ελληνική(;) κυβέρνηση «επαναδιαπραγματεύεται» το μνημόνιο και «αδημονεί» να πετάξει απ’ την Ελλάδα τον Τόμσεν και την παρέα του και κατά τύχη ο Στουρνάρας δεν του έχει ακόμη μαυρίσει το μάτι από τους “τσαμπουκάδες” του μέσα στο υπουργείο.



Αντιθέτως τα ονόματα που περιλαμβάνονται στα έγγραφα της E.N.D είναι πραγματικά. Ενδεικτικά θα αναφέρω τον David Carrington President Jefferson County Commission.
Στην φυλακή λοιπόν οι “απατεώνες” της E.N.D. και έξω οι αποδεδειγμένοι προδότες! Έξω η Μπενάκη και ο Παπούλιας, έξω ο Τζέφρι με τον Παπακωνσταντίνου, έξω ο Πάγκαλος που τα έφαγε όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, έξω ο Σαμαράς που μας φλόμωσε με τα Ζάππεια για να ακολουθήσει τελικά τον …μονόδρομο του Μνημονίου. Ο κλέφτης της ψήφου των αφελών Ελλήνων που αφού μας γέμισε λαθρομετανάστες τώρα δήθεν τους διώχνει με την επιχείρηση “Ξένιος Δίας” καπηλευόμενος το ιερό καθήκον της φιλοξενίας των προγόνων μας!  Έξω ο Χριστοφοράκος και ο Καραβέλας για να μην θιχτούν συγκεκριμένοι “σωτήρες” μας!



Ναι η E.N.D. φταίει για τα νέα μέτρα, γιατί ενώ «διαθέτει» 600 δις, δεν δίνει 11 για να αποφευχθούν όσα έπονται την ίδια στιγμή που οι κάποιοι ταγοί μας κατηγορούνται για ξέπλυμα 10 δις ευρώ μαζί με το κύκλωμα Καρούζου!
Ενας «τρελός» ναι να το δεχθώ! Μιλάω για τον Σώρρα. Αλλά τόσοι πολλοί ταυτόχρονα; Λαμπράκης, Καρυώτης κλπ, δεν νομίζω. Εκτός και αν η τρέλα είναι μεταδοτική. Πώς αλλιώς να εξηγήσω πως κάποιοι κινδυνεύουν να γίνουν παγκόσμιος περίγελος πουλώντας παραμύθια και “φύκια για μεταξωτές κορδέλες”;

Όσο για τον κύριο Καρυώτη, μέχρι χθές μαζί τους και ξαφνικά έγιναν απατεώνες. Ο εγκυρότατος καθηγητής οικονομικών είναι ο “αφελέστατος” άνθρωπος στον πλανήτη! Πήδηξε πρώτος από το πλοίο; Εκβιάζεται; Λεει όντως την αλήθεια; Δεν αποκλείω πλέον τίποτε! Το “βρώμικο” μυαλό μου θα μπορούσε να σχετίσει ακόμη και την περιβόητη “Λίστα” με το θέμα!

Εντάξει λοιπόν ας τους ρίξουμε στον Καιάδα! Ας παραμείνουμε με τους “μπρούκληδες” τους “εθνοπατέρες” και “σωτήρες” μας.
Όσο για εσάς που θέλετε να πάει η πατρίδα μπροστά, το γερμανικό περιοδικό STERN μας δίνει 370 δις ευρώ!

«Απλά μαθηματικά» από το Stern: Η Γερμανία οφείλει 370 δισ. στην Ελλάδα

Πηγή: «Απλά μαθηματικά» από το Stern: Η Γερμανία οφείλει 370 δισ. στην Ελλάδα | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69590#ixzz28ZHco76G

Ας συντονιστούμε όλοι μαζί να διεθνοποιήσουμε το θέμα τον γερμανικών κατοχικών αποζημιώσεων, να διεκδικήσουμε όσα μας ανήκουν, πέρα από κόμματα, τοποθετήσεις και χρώματα. Όλοι μαζί συντονισμένοι μπορούμε. 


Δεν είναι στις προθέσεις μας να υπερασπιστούμε τους κυρίους της Ε.N.D αν είναι όντως απάτη να καταδικαστούν. Δεν είμαστε όμως ντετέκτιβς ούτε ειδικοί να αποδείξουμε οτιδήποτε. Προσπαθήσαμε και εμείς από την πλευρά μας να διασταυρώσουμε τα στοιχεία επικοινωνώντας μέσω fax και e-mail τους κυρίους David Carrington President Jefferson County Commission και Peter Brown της Νew Point Capital Partners Inc. Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More